- KSOW 2014-2020
- Legislacja KSOW 2014-2020
- Plan działania i plany operacyjne
- Operacje realizowane przez Partnerów KSOW w ramach Planu Działania KSOW 2014-2020
- Konkurs nr 1/2017 dla Partnerów KSOW
- Konkurs nr 2/2018 dla Partnerów KSOW
- Konkurs nr 3/2019 dla Partnerów KSOW
- Konkurs nr 4/2020 dla Partnerów KSOW
- Wojewódzka Grupa Robocza ds. KSOW 2014-2020
- Księga wizualizacji znaku PROW 2014-2020
- Pomoc techniczna PROW 2014-2020
- Partnerzy KSOW
- KSOW 2007-2013
- Publikacje
- Linki
- Polityka prywatności i plików cookies
PRAKTYCZNY ASPEKT WPROWADZENIA DO MENU POTRAW I PRODUKTÓW TRADYCYJNYCH - nabór prowadzącego szkolenie
02.05.2016
Szanowni Państwo,
Opolska Regionalna Organizacja Turystyczna z Województwem Opolskim organizuje szkolenie pn. „Praktyczny aspekt wprowadzenia do menu potraw i produktów tradycyjnych”.
W związku z powyższym zapraszamy do składania ofert na przeprowadzenie ww. szkolenia zgodnie z założeniami załączonego ogłoszenia, na poniższym wzorze oferty, do którego należy dołączyć Oświadczenie o kwalifikacjach i doświadczeniu.
Ogłoszenie
Wzór oferty
Oświadczenie o kwalifikacjach i doświadczeniu