Województwo zachodniopomorskie Województwo pomorskie warminsko-mazurskie Województwo podlaskie Województwo lubuskie Województwo wielkopolskie kujawsko-pomorskie Województwo mazowieckie Województwo lodzkie Województwo lubelskie Województwo dolnośląskie Województwo opolskie Województwo świętokrzyskie Województwo śląskie Województwo małopolskie Województwo podkarpackie
Logo Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi
English 
baner

  Znajdź KSOW na:

      

PRAKTYCZNY ASPEKT WPROWADZENIA DO MENU POTRAW I PRODUKTÓW TRADYCYJNYCH - nabór prowadzącego szkolenie

02.05.2016

Szanowni Państwo,

Opolska Regionalna Organizacja Turystyczna z Województwem Opolskim organizuje szkolenie pn. „Praktyczny aspekt wprowadzenia do menu potraw i produktów tradycyjnych”.

W związku z powyższym zapraszamy do składania ofert na przeprowadzenie ww. szkolenia zgodnie z założeniami załączonego ogłoszenia, na poniższym wzorze oferty, do którego należy dołączyć Oświadczenie o kwalifikacjach i doświadczeniu.

Ogłoszenie

Wzór oferty

Oświadczenie o kwalifikacjach i doświadczeniu


Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich:
Europa inwestująca w obszary wiejskie
logo FAPA    logo CDR
Mapa serwisu    |    copyright KSOW 2009