- KSOW 2014-2020
- Legislacja KSOW 2014-2020
- Plan działania i plany operacyjne
- Operacje realizowane przez Partnerów KSOW w ramach Planu Działania KSOW 2014-2020
- Konkurs nr 1/2017 dla Partnerów KSOW
- Konkurs nr 2/2018 dla Partnerów KSOW
- Konkurs nr 3/2019 dla Partnerów KSOW
- Konkurs nr 4/2020 dla Partnerów KSOW
- Wojewódzka Grupa Robocza ds. KSOW 2014-2020
- Księga wizualizacji znaku PROW 2014-2020
- Pomoc techniczna PROW 2014-2020
- Partnerzy KSOW
- KSOW 2007-2013
- Publikacje
- Linki
- Polityka prywatności i plików cookies
Baza partnerów KSOW
Wyrób Wędlin Naturalnych Zakład Pod Bukami Piotr Czajkowski
Forma prawna:
Osoba fizyczna prowadząca działalność gospodarczą
Adres siedziby:
dolnośląskieGolędzinów - Obornicka 1955-120 Oborniki Śląskie
NIP:
9150000093
REGON:
005959167
Zasięg terytorialny:
lokalny
Priorytety PROW:
- I. Transfer wiedzy i innowacje
- Innowacje w przetwórstwie rolno-spożywczym
- III. Organizacja łańcucha dostaw żywności
- Produkty ze znakami jakości
Opis dotychczasowej działalności:
Od 27 lat produkuję wędliny w tradycyjnej technologii całkowicie pozbawionych chemii i konserwantów. Jest to bezsprzecznie zdrowa żywność. Nie jest to produkcja masowa. Wędliny są bez środowiska wodnego. Stosuję stare receptury rodzinne doskonalone przeze mnie, oparte na ziołach. Osiągnięcia: 2014 r. wyróżnienie dla kiełbasy golędzinowskiej w Naszym Kulinarnym Dziedzictwie.
W 2015 r. - Kiełbasa Golędzinowska sucha zdobyła na Festiwalu Europa na Widelcu tytuł Najlepszy Smak Dolnego Śląska oraz zdobyła I miejsce w Naszym Kulinarnym Dziedzictwie.
W 2016 r. - Golędzinowska sucha zdobyła ponownie tytuł Najlepszy Smak Dolnego Śląska, a w Naszym Kulinarnym Dziedzictwie Kabanosy golędzinowskie zdobyły I miejsce.
Data rejestracji: 02.01.2017

